vrijdag 22 november 2019

Nieuwe demo's: eWAW Pro, CarbonWAW, WAW, Fietser-ICE e-Adventure
 Zoek de 7 verschillen.

De nieuwe CarbonWAW (WAW400, tweede van links) was al ongelooflijk, het fijnste speelgoed aller tijden. Het ding scheurt als de neten. Het is een plezier om klanten te begeleiden in de demo eWAW Pro, die gelimiteerd is op 50 km/u.

Wat ik hier aan aspirerende fietspendelaars dikwijls vertel: "de (demo) eWAW Pro is in principe even snel als een snelle WAW. De assistentie compenseert het gebruiksgemak: lekbestendige banden, luchtvering, crashbescherming, niet zweten, altijd in vorm, gezond opwarmen, zorgeloos navigeren, ...  

De motor is het verschil tussen sport en mobiliteit."


Met een luchtgeveerde zetel en tubeless Pro One banden heeft de CarbonWAW een meestal ideale balans tussen prestatie en comfort. Maar zeg nu zelf, een WAW zonder de beroemde passieve veiligheid en trillingsabsorptie, dat is toch maar eh... een DF :-)

Nu hebben we een nieuwe WAW456 (links - de mooiste nummers houden we lekker zelf) samengesteld met dezelfde Rotor smalle cranks 56/30t, tubeless Schwalbo Pro One op lichte wielen vooraan, 28" achterwiel met tubeless 40mm ballonband Schwalbe G One, wit met carbon accenten... Maar nu met het perfecte koetswerk: carbon veiligheidskooi en Kevlar schokbeschermers. Met het testrijden wacht ik nog even tot ik tijd heb voor een fotoshoot. Ik ben benieuwd.

Op de voorgrond de eWAW Pro demo. De huidige rode demo eWAW Tour achteraan mag weg en is reeds gereserveerd.In de lucht: de nieuwe Adventure van ICE, na de make-over met Fietser velomobielmotor.