vrijdag 17 februari 2017

Fiets- en wandelbeurs Gent

Dit was nog eens een fijne en responsieve beurs. De tijdsgeest is met ons. 

Ik had al een aantal jaren de moed niet meer om mijn weekends en geld te investeren in een random fietsbeurspubliek. Een goed jaar na het lozen van de grote fietsenzaak op de Lousbergskaai was er terug fut om de Boodschap te gaan verkondigen.

Deze beurs was hoopgevend in de zin dat we toch weer merkten dat het - op zich zeer conservatieve fietsmilieu - langzaam maar zeker evolueert. De fiets als mobiliteitsmiddel rijpt. Dat zal waarschijnlijk minder te danken zijn aan onze inspanningen in de ontwikkeling van mensaangedreven voertuigen, dan wel aan de doorbraak van de elektrische fiets en de bewustwording rond ruimtelijke en milieuvervuiling.

De appreciatie was na vijftien jaar vechten tegen de bierkaai wel een opsteker.

 De stand in al zijn glorie.


 De Senioren maken er een dagje van. Onze collega van 4wieler.nl was content.


 En de kindjes kunnen er hun handen niet van af houden :-)

Originele post: 


Onze stand is opgebouwd, nu hopen op een responsief publiek.
De cargofietsen zijn van 4wieler.nl. Dat is een doorstart van de Feetz, een geweldig ontwerp van een kanteldriewieler dat helaas gesneuveld is op economische realiteiten. We gaan deze voor België opnieuw verdelen.
Hier op de beurs is naast de 4wieler ook de leuke duofiets te zien én te proberen: met twee naast elkaar de gezelligste fiets ever.
Verder bij ons een greepje uit ons gamma trikes en velomobielen; op de beurs een mooi aanbod aan reisfietsen en -materiaal. Elektrische fietsen krijgen zwaar de overhand zo te zien.
Enfin, kom het gerust zelf eens bekijken morgen en overmorgen 18 en 19 februari.