donderdag 31 maart 2022

Te Koop / For Sale [sold]: Trike Scorpion FS20 dd 2017, GoSwiss naafmotor, 1100 Wh batterij, SON voorwielnaafdynamo, streamer, ... : 4000 €

Wegens aankoop van een snelle WAW wordt deze HPVelotechnik Scorpion FS 20 ter overname aangeboden door een particuliere klant. 

 


 

Het is een zeer complete trike, zoals u ziet op de foto's, maar vooral geschikt voor bedaarde rijders.

Motor: De GoSwiss motor is tot 25 à 27 km/u gelimiteerd. Aangezien het een direct drive is kan er boven deze snelheid ook nog moeilijk gefietst worden. Het systeem is batterij-afhankelijk (niet freewheelend) maar er zitten wel twee goede batterijen op. De eigenaar verzekert mij dat hij nog uit elke batterij 100 km haalt.

GoSwiss is ondertussen gestopt en dit is de reden voor de bescheiden vraagprijs voor deze trike. Ik zou deze eigenlijk liefst verkopen aan iemand die het nodig heeft om medische redenen en die geen fietsvergoeding krijgt.

 

Let wel: de motor kan gemakkelijk vervangen worden door een ander systeem, indien nodig of indien gewenst. Ik durf niet te zeggen of we de batterijen zouden kunnen overnemen. Waarschijnlijk niet. 

 


 

De Trike zelf is de bekende HPVelotechnik Scorpion FS20, an sich een trage maar comfortabele machine.

Samengevat is dit een mooie kans op een luxe elektrische trike voor een kleine investering, MAAR enkel voor de juiste persoon, die gelukkig kan zijn met een topsnelheid van 25 km/u -  en daar op spierkracht niet aan geraakt.

Aangekocht op 18/03/2017, tweede batterij een jaar later ingebouwd en geconnecteerd.


 

SON dynamonaaf, jawel!


De Streamer kan er ook gewoon af. Het is deze van HPVelotechnik die niet wegklapt voor het instappen.
Indien u deze trike wenst te kopen kan u onze Ben contacteren op de atelierlijn: 0468 10 10 13 wo-vr.